Να στείλετε μήνυμα

Ηλεκτρική Co. Axwill Zhejiang, ΕΠΕ.

Subcompany: Το Hangzhou Lianli Electrical Company περιόρισε

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚιβώτιο συνδέσεων αγωγών

Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο

Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο

Κίνα Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο προμηθευτής
Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο προμηθευτής Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο προμηθευτής Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο προμηθευτής Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο προμηθευτής Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο προμηθευτής Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο προμηθευτής Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο προμηθευτής Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο προμηθευτής Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο προμηθευτής Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο προμηθευτής Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο προμηθευτής

Μεγάλες Εικόνας :  Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Hangzhou, Κίνα
Μάρκα: RANLIC
Πιστοποίηση: ISO9001
Αριθμό μοντέλου: RL823

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 3000 αριθ.
Τιμή: negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: Εσωτερικό CTN, κύριο CTN
Χρόνος παράδοσης: 30 ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: 30000 κομμάτια ανά ημέρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Τελειώστε: RanLic colore: Άσπρος
Κάλυψη: Επιψευδαργυρωμένος Χρήση για: Αγωγός ΓΠ BS4568 BS31
ελάτε με: Πλυντήριο μολύβδου & ο μακρύς αρσενικός Μπους Απαριθμημένος: ISO9001
Μέγεθος: 20mm 25mm 32mm
Υψηλό φως:

Ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας

,

Ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων RANLIC

Το συμπτύσσοντας υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας εύκολο να εγκαταστήσει τα διευθετήσιμα υποστηρίγματα τοποθετεί τα ηλεκτρικά κιβώτια μεταξύ των στηριγμάτων

Περιγραφή

Μοντάρισμα υποστήριξης κιβωτίων - το υποστήριγμα με το ενσωματωμένο δαχτυλίδι ασβεστοκονιάματος της 5/8-ίντσας, προσφορές εξασφαλίζει την υποστήριξη κιβωτίων. Το άκαμπτο υποστήριγμα μειώνει την ανάγκη για την μακριά-δευτερεύουσα υποστήριξη και έχει τις ετικέττες οδηγών για να προσφέρει την ευθυγράμμιση στα στηρίγματα. Περιλαμβάνει το κιβώτιο, το δαχτυλίδι ασβεστοκονιάματος και το επίγειο καλώδιο. Είναι κατάλληλο για τη χρήση με τα τετραγωνικά κιβώτια 4-ίντσας. Το υποστήριγμα προ-γαλβανισμένος τελειώνει, έχει την κατασκευή χάλυβα για τη διάρκεια. Το μοντάρισμα υποστήριξης κιβωτίων - το υποστήριγμα είναι που απαριθμείται UL.
 • Επιτρέπει την ασφαλή υποστήριξη κιβωτίων με τα ενσωματωμένα δαχτυλίδια ασβεστοκονιάματος
 • Ενσωματώνει τις ετικέττες οδηγών για να παρέχει την ευθυγράμμιση στα στηρίγματα
 • Έρχεται με το κιβώτιο, το δαχτυλίδι ασβεστοκονιάματος και το επίγειο καλώδιο
 • Το μαξιλάρι στάσεων πυρκαγιάς μπορεί να προ-εγκατασταθεί στα κιβώτια αν απαιτείται
 • Κατάλληλος για τα τετραγωνικά κιβώτια 4-ίντσας

Όχι όλες οι ηλεκτρικές υποστηρίξεις κιβωτίων είναι δημιουργημένος ίσος.

Όταν άκαμπτο, εύκολος να εγκαταστήσει τις ηλεκτρικές υποστηρίξεις κιβωτίων, axwill προσφέρει μια ευρεία ποικιλία των ηλεκτρικών κιβωτίων σειράς axwill που βοηθούν να μειώσουν την πολυπλοκότητα εγκαταστάσεων.

Από τις υποστηρίξεις κιβωτίων τοίχος-υποστηριγμάτων πάτωμα-υποστηριγμάτων, προσφέρουμε ποικίλες επιλογές να τοποθετήσουμε ακριβώς μιας σε μέχρι 4 ή 5 κιβώτια, και κάθε σχέδιο είναι αρκετά άκαμπτο να αντισταθεί τις ακαμψίες της εγκατάστασης ξηρών τοίχων.

 

Το NS έχει ως σκοπό να αποτρέψει τα καρφιά από να διαπερνήσει και την καταστροφή του νερού, το αέριο και τις ηλεκτρικούς γραμμές και τους σωλήνες. Για να προστατεύσει τις γραμμές προμήθειας, το πώμα καρφιών εγκαθίσταται πέρα από κάθε σημείο όπου οι χρησιμότητες περνούν μέσω των πλαισιώνοντας μελών. Το NS καλύπτει όλες τις απαιτήσεις οικοδομικού συντελεστή να παρασχεθεί η προστασία ενάντια στη φυσική ζημία στις γραμμές χρησιμότητας.

 • Συναντά IRC, IBC, IMC, το UPS, NEC και τους διεθνείς κώδικες υδραυλικών
 • Μεγάλος για τα εγχώρια προγράμματα ή στο εργοτάξιο οικοδομής
 • Γίνοντας από τον ανθεκτικό γαλβανισμένο χάλυβα για τη διάρκεια και την αξιόπιστη χρήση και για να αντισταθεί στη διάβρωση
 • Πλάτος: 11/2in
 • Μήκος: 3 μέσα
 • Γίνοντας από το χάλυβα 14-μετρητών
 • Γαλβανισμένος (G90) για την πρόσθετη αντίσταση διάβρωσης
 • Εγκαταστήστε με 8d τα κοινό καρφιά ή #9 Χ 1-1/2 μέσα. Βίδες ισχυρός-κίνησης SD

Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο

 

 

 

 

 

 

το πιάτο προστασίας είναι εύκολο να εγκατασταθεί και προστατεύει τα υδραυλικά και την καλωδίωση δύναμης/επικοινωνίας από τη διείσδυση καρφιών ή βιδών. Ο χάλυβας 16 μετρητών προσαρμόζεται στις απαιτήσεις πιάτων ασπίδων προστασίας του εθνικού ηλεκτρικού κώδικα και του διεθνούς κώδικα υδραυλικών. Κανένας πρόσθετος σύνδεσμος δεν απαιτείται εκτός από prongs που είναι συνδεμένα με το πιάτο.

 • Τώρα διαθέσιμος στους υπέρ πλαστικούς κάδους πακέτων για την εύκολη μεταφορά σε, από, και στην περιοχή εργασίας
 • Γίνοντας από το χάλυβα 16 μετρητών
 • Τα G90 τελειώνουν παρέχουν την αντίσταση διάβρωσης
 • Κανένας πρόσθετος σύνδεσμος που απαιτείται (έχει ενσωματωμένα prongs) για την εγκατάσταση

Το Axwill είναι μια επαγγελματική κατασκευή του αγωγού EMT/IMC/RSC & κανονικού 90% σχετικών accessocires μαζί με τα υποστηρίγματα κιβωτίων χάλυβα προκατασκευής και το κιβώτιο συνδέσεων αγωγών, struct κανάλι, περασμένη κλωστή ράβδος με 15 έτη ιστορίας. Και το εργοστάσιό μας συνεργάστηκε με πολλά παγκοσμίως διάσημα εμπορικά σήματα. Έχουμε την άφθονη εμπειρία cOem που εξυπηρετεί την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΉ UK Ε.Α.Ε. upscale αγορά με το πιστοποιητικό BSI/UL/ISO9001.

ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ AXWILL:

1. Παράγουμε την πρώτη ύλη (σπείρα χάλυβα) από μας, μπορούμε να ελέγξουμε την ποιότητα αυστηρά
2. Αρχική τιμή εργοστασίων (παράγουμε τη σπείρα χάλυβα από μας, γίαυτό μπορούμε να κρατήσουμε την καλή ποιότητα και την ανταγωνιστική τιμή)
3. Γρήγορος χρόνος παράδοσης (αποθήκη εμπορευμάτων στο Ντουμπάι, το Κατάρ)
4. Είμαστε ώριμος προμηθευτής στο UK, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Μέση Ανατολή, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Παναμάς, Κόστα Ρίκα, Clombia, Ονδούρα, Δημοκρατία Dominicana, αγορά Trinida&Tobacco….

 

Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο

 

 

Ισχυρός δεσμός 3in X 11/2in Simpson γαλβανισμένα 14-μετρητής πιάτα καρφιών

 

 

 

 • Συναντά IRC, IBC, IMC, το UPS, NEC και τους διεθνείς κώδικες υδραυλικών

 • Μεγάλος για τα εγχώρια προγράμματα ή στο εργοτάξιο οικοδομής

 • Γίνοντας από τον ανθεκτικό γαλβανισμένο χάλυβα για τη διάρκεια και την αξιόπιστη χρήση και για να αντισταθεί στη διάβρωση

 •  
 •  

Σύμπτυξη RANLIC ηλεκτρικό υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων 16 ίντσας διευθετήσιμο

 

 
5 PC, καθολικό μοντάρισμα κιβωτίων - υποστήριγμα, 2-1/2 ή 3-5/8 μέσα. Το βάθος τοίχων στηριγμάτων, ψευδάργυρος κάλυψε το χάλυβα που χρησιμοποιήθηκε για να υποστηρίξει τα ηλεκτρικά κιβώτια που τοποθετήθηκαν στο μέταλλο ή τα ξύλινα να τοποθετήσουν κιβωτίων StudsThese καθολικά υποστηρίγματα έχουν μια ενιαία να τοποθετήσουν ετικέττα, χρησιμοποιούνται για να υποστηρίξουν τα ηλεκτρικά κιβώτια που τοποθετούνται στο μέταλλο ή τα ξύλινα στηρίγματα. Βιδώνουν άμεσα στο πρόσωπο του μετάλλου ή των ξύλινων στηριγμάτων. Οι βιομηχανίες Garvin που τα καθολικά να τοποθετήσουν κιβωτίων υποστηρίγματα γίνονται από ο χάλυβας εξασφαλίζοντας τη διάρκεια και τη μηχανική προστασία.
 
 
axwill το συμπτύσσοντας υποστήριγμα υποστήριξης κιβωτίων επιτρέπει στην εύκολη εγκατάσταση των ηλεκτρικών κιβωτίων μεταξύ των στηριγμάτων τοίχων. Αυτά τα υποστηρίγματα χάλυβα επεκτείνονται από 14-1/4» - 24-1/4» για να προσαρμόσουν τα μεταβλητά βάθη διαστήματος και κιβωτίων στηριγμάτων 1-1/2», 2-1/8», 2-1/2».

Στοιχεία επικοινωνίας
Hangzhou lianli electrical co,. ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Jet Chen

Τηλ.:: +8613588834046

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)